Werkwijze

Wachtlijst

TIJT hanteert geen wachtlijsten dus u kunt snel bij ons terecht.

Preventief

Bedrijfsmaatschappelijk werk wordt vaak ingezet als er sprake is van verzuim. Wij merken echter dat als wij preventief worden ingezet, dus nog voor dat er sprake is van uitval, verzuim zelfs voorkomen kan worden. Wij raden medewerkers en leidinggevenden daarom aan, om alert te zijn op signalen die wijzen op een verstoorde balans.  

Samenwerking

TIJT werkt met nuchtere pro-actieve medewerkers. Zij zullen waar mogelijk de samenwerking zoeken met alle betrokken partijen. Indien blijkt dat wij niet het antwoord zijn op de vraag van de medewerker, zullen we een passende verwijzing naar overige hulpverlening opstarten.

Privacy

De medewerkers van TIJT werken volgens de privacy richtlijnen. De gesprekken met de bedrijfsmaatschappelijk werker zijn vertrouwelijk. Na het eerste gesprek wordt er in overleg met de medewerker rapportage opgesteld. Deze wordt na toestemming van de medewerker verstuurd aan de betrokken disciplines.

Waar

Gesprekken vinden plaats op locatie van werkgever of in ons eigen kantoor in Groningen.

Aanmelden

Voor aanmelding van een medewerker kunt u gebruik maken van het aanmeldingsformulier. Na aanmelding neemt één van de medewerkers contact op en wordt een intakegesprek gepland.

Wilt u informatie over trainingen of begeleiding van teams of heeft u een andere vraag, vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze opdrachtgevers