Trainingen

TIJT voor trainingen

Wist u dat u als werkgever verplicht bent om actief beleid te voeren op het gebied van psycho-sociale arbeidsbelasting? TIJT helpt u daarbij.

TIJT voor: Werk-prive in balans; Voor iedereen die plezier in het werk wil blijven behouden en voor een ieder die een hoge werkdruk ervaart en hier op een daadkrachtige manier mee wil leren omgaan. In deze training krijg je tools aangereikt om op een praktische en persoonlijke manier vorm te geven aan vitalisering. Hoe kom je in balans en hoe blijf je dat? Deze groepstraining bestaat uit meerdere dagdelen.

TIJT voor; Vitaliteit; Voor individuele medewerkers die willen werken aan een gezonde leefstijl. Tijdens een intensief traject word je begeleid bij je persoonlijke doelen. Deze doelen helpen je om duurzaam tot een gezond gewicht te komen. Zo werk je preventief aan vitaliteit en voorkom je klachten die tot ziekteverzuim kunnen leiden. 

TIJT voor: Leefstijl-gespreksvoering. In deze workshop voor leidinggevenden behandelen we hoe aandacht voor leefstijl van medewerkers vorm kan krijgen. We bespreken de diverse BRAVO-thema's en ook hoe je dit bespreekbaar kunt maken in je team. Iedere leidinggevende maakt een eigen plan toegepast op zijn team.

TIJT voor; Discriminatie-preventie; In deze workshop voor leidinggevenden behandelen we het thema discriminatie. We bespreken in welke vorm discriminatie voorkomt binnen organisaties en hoe je het kunt herkennen het binnen je team. Daarnaast gaan we heel praktisch aan de slag met het bespreekbaar maken van dit thema in je team.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

 

Onze opdrachtgevers